Wat we doen

Met welke diensten wij u kunnen helpen.

Particuliere Bouw

Wilt u graag iets aan uw woning aanpassen, een nieuwe keuken of een aanbouw aan uw huis? Dan staan wij als team voor u klaar. Wij zijn als bedrijf makkelijk inzetbaar voor alle soorten werkzaamheden. Onze ruime ervaring en veelzijdigheid maakt ons het bedrijf dat iets voor u kan betekenen. Van het schilderen van uw kozijn tot een nieuwe schuur in uw tuin.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen wij u de juiste informatie geven of maken wij vrijblijvend een offerte.

Zakelijke Bouw

Heeft u ideeën voor het aanpassen van uw kantoor? Of wilt u graag uw winkel uitbreiden? Wij denken graag met u mee.
Wij staan voor u klaar voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw pand. Ook voor verbouwingen van uw kantoren, winkels, restaurants, scholen, fabrieken of de zorgsector staan wij gereed.
Wij hebben inmiddels een aantal grootschalige projecten op onze naam staan, waaronder de renovatie en aanbouw van het kerkgebouw de Levensbron, het volledig realiseren van kantoren, winkels en restaurants in verschillende panden en volledige nieuwbouw van bakkerij Den Soeten Inval in Goes.Neem gerust contact met ons op. Ons doel is u te helpen uw plannen naar wens te laten verlopen om zo het beste eindresultaat te behalen.

Nieuwbouw

Wilt u graag wonen in uw droomhuis, maar ziet u nergens een huis dat er ook maar een beetje op lijkt? Ons team staat klaar om uw droomhuis te realiseren. Wij bouwen een huis precies naar uw wensen. Uiteraard bouwen wij niet alleen woningen, maar ook elk ander gebouw.Wij helpen u graag uw plannen te realiseren. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

We praten graag verder!

Neem even contact op, we denken graag mee of sturen een vrijblijvende offerte.