Wat we doen

Met welke diensten wij u kunnen helpen.

Elektrotechniek

Zoekt u iemand die voor u volledige elektrotechnische installaties aan kan leggen? Wij willen dat graag voor u doen. Ook doen wij het renoveren en uitbreiden van bestaande installaties in uw woning of zakelijke pand. Verder doen wij ook keuringen van elektrotechnische installaties en noodverlichting, volgens de normen van NEN 1010 en NEN 3140. Wij leveren en leggen ook noodverlichting aan.
Wilt u gaan besparen op uw energierekening? Wij plaatsen ook zonnepanelen voor u, zodat u uw eigen energie op kan wekken.Neem gerust contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden en voordelen voor u.

Ventilatie

Wilt u graag ventilatie aanpassingen in uw woning of pand? Ons team legt voor u diverse ventilatiesystemen aan in nieuwbouw of in bestaande panden en woningen, volgens de wettelijke vereisten. Wij monteren het ventilatiesysteem dat het best bij uw woning of pand past.Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Watertechniek

Heeft u planning om aanpassingen te doen aan uw leidingwerk of wilt u graag advies? Wij leggen ook volledig nieuwe watersystemen voor uw woning of pand aan. Daarnaast leveren en monteren wij waterontharders op uw systeem.Benieuwd naar wat wij voor u zouden kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

Verwarming

Wilt u in uw bestaande woning vloerverwarming, een warmtepomp of een hybridesysteem? Ons team legt dat voor u aan. Ook in nieuwbouw of zakelijke panden brengen wij deze systemen aan. In samenwerking met warmtepomp leveranciers en CV-ketel leveranciers leggen wij volledige verwarmingssystemen aan.Als u eraan denkt om een verwarmingssysteem aan te leggen, neem gerust contact met ons op. Wij regelen het graag voor u.

We praten graag verder!

Neem even contact op, we denken graag mee of sturen een vrijblijvende offerte.